Friday, April 17

our cute darlling



aisya dah masuk 4 mths+.. progress??
  • mula meniarap pd umur 2 mths+; skarg dah sgt pro dlm skill menggulingkan diri, tak kisah la ke kanan or ke kiri, semua lulus..
  • gelak ketawa - pantang org ajak die main, gelak berdekah2 ;)
  • tangan n kaki sgtla kuat, kalau letak dlm walker (test kat shopping mall) dgn confidentnye die duduk smbil goyang2 kaki!!
  • sgt kenal ngan mama n papa, kalau nangis jgnla org lain cuba pujuk - tak layan!!
  • rambut?? tak bnyk, bila mama kasi pakai headband, die tarikk..
  • dah kenal bile org makan, kalau aisya nmpk, susu die tolak tepi.. muka mcm nak mintak org suapkan mknan.. (mama pernah suap aiskrim sket, mushroom soup sket, roti skett..) haha
  • kalau org sua tangan nak dukung, bdn lentik2 mintak org angkat..
info penting - mama n papa tau aisya sgt enjoy kalau bwk die gi jalan esp shopping!! hoho!!

4 ♥ly comments:

hana_lalalala said...

comellllllllll nye. geram!

Batrisyia Hani said...

ya Allah..shes so cute....rasa nak gigit her lil nosee..

rynn said...

ngee tq tq aunt hana and aunt mieko!! aisya pun nak pakai tudung munawwarah gakk ;p

Kaseh Iskandar said...

hi, first time visit ur blog..salam ziarah... :)nway, she's really cute with the scarf..