Wednesday, April 20

BloG yG bERsaWAnG

lama sudah tak menulis di sini, baik diri sendiri mahupun si suami yg pandai dlm perihal tulis menulis nih..

ye btul, alasannya ialah sibuk, sibuk tahap gaban.. kesian sofea si adik gumukk, gambar dia sgt kurang di sini... nnt mama hupdate manyak2 bila ada masa ye.. bila adik n kakak dah besar, mesti syokk tengok sama2 kan?!!

sikit pasal papa;
  • masa papa n anak2 lebih byk compared to mama - sbbnye kami keluar bekerja gunakan 1 kereta je, mula2 hantar mama ke opis, pastu adik ke rumah nenek lepas, aisya plak trus ikut papa smpai ofis sbb nursery kat dlm kawasan ofis (sgt bersyukur). bila petang plak, papa pick up aisya kat nursery, amik adik n seterusnye mama.. hmm dpt bayang mcmana hidup papa ditemani anak2 yg masing2 mulut cam popcorn!!
  • papa da gumuk..
  • papa masih hensem
  • yg penting papa masih sayang mama lagi (ermmm ye ke ehh??)
sikit pasal mama
  • mama dah x handle inbound call lagi
  • mama dah buat keje baru yg sgt best - masih lagi di bank rrriimauu yg terchenta itu
  • mama dah rajin sket ke dapur, skett arr
  • mama sgt2 penat lately
  • mama sgt suka makan skrg - mari kita salahkan ubat
  • mama lagi gumuk dari papa OHEMGEEE
  • mama pun masih sayang papa lagi.... (pasti!)
sikit pasal aisya
  • makin cantik
  • makin cerdik
  • sifatnya sgtlah "kakak"
  • setiap kali nak bercerita pasti dia mula dgn "mama nak tau tak...", "sebenarnya..." dan terbaru skali "apa yg paling penting..."
  • sgt suka tgk awan dania - huh mcm org tua
  • kalau adik nangis dia ckp "alala adik, cian anak aisya nie"
adik plak
  • sgt gumuk, kalau pakai tshirt, perut mesti terkeluar!! hahaha
  • sgtla "adik"
  • suka sgt memunggah - bunga display kat rumah makin lama makin nak botak
  • berjalan dah lama dah, sejak 11 bulan lagi so skrg mcm cuba nak terbang, bukan lari okeh, TERBANG!!
  • ckp blom pandai - yg kami dapat dgr so far "nak num" "mamam" "kakak" "papa" nene" "jom" "nak ni"
  • gigi yg jelas ada cuma 4 btg setakat ni..
  • sgt pandai berlakon - nangis tipu supaya papa n mama gelabah - poraahhcitt!! mama dah tau la adikk!!!



sayangCINTAhatiMAMA..... SOFEAridzAISYA

2 ♥ly comments:

السيد محمود said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

السيد محمود said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل