Thursday, April 1

aisya sofea


aisya yg kepenatan n trlena.. [semenjak ade bouncer adik nih, die yg lebihnye..]




adik pd masa sama tido dlm cot [beralah ngan kakak]




padahal punyela tak muat, nak duk jugak kat bouncer..


since dua2 munchkin ni tidur, mama snap few pics anak2 - saje nak letak kat blog.. tunggang terbalik bila org buta IT nih buat.. *kehkeh* asalkan nmpak gmbarnye sudaaa!!!

sejak papa pi kursus ni, xde sape la yg rajin nak letak n adjust gmbar2 utk di'save'kan dlm komp.. bila mama cuba buat, haaa mcm ni la jadinye.. yg penting cuba kan?kan?

3 ♥ly comments:

Nurshuhada Zainon said...

kepala ku telenggg.... haha.

rynn said...

ampun yerkk, sbb tak reti nak btulkan gmbar ni.. heh!!

fadillaz said...

aisya sepenuh2 bouncer tu dah..tembam..gerammmm...hehe..

kak hazrin bwk 2 princess ni tau reception dla nnt..hehe..=)