Friday, June 26

woot....woot!

Image Hosted by ImageShack.us

too many things happened in this week..
  • my precious aisya dah crawl dgn baik, smpai lutut pun melecet sbb asyik nak crawl (nak kena beli knee pad ni, mcm pemain bola tu)
  • 24/6/09 aisya berdiri / bangun sendiri dgn berpaut pada palang cot, sejak dari tu asal nmpak benda yg die bleh paut esp tepi katil, pasti nak cuba berdiri!
  • aisya dah jarang minum susu, mcm dah tak suka je dgn ISOMIL (soybased) ni.. nak tukar ke formula ape plak pas ni??
  • minggu yg buat sy asyik fikir ttg perut yg agak tidak cantik, carik info ttg minuman utk kurus, ubat2 kurus, gel2 sapu utk rampingkan badan.. aduss!! sgt stress!!
  • 28/6/09, sy dan ridz akan berada di Istana Budaya utk konsert yg ditunggu2!! YEAHH!! tq to my dear hubby sbb sudi belanja n teman sy utk konsert ni.. ngehngeh
  • aisya kena cucuk BCG skali lagi sbb BCG yg dulu tak menjadi.. sian aisya, mesti die sakit kena cucuk kat tangan nnt..

3 ♥ly comments:

hana_lalalala said...

to kuruskan perut, eat avocado once a week. it will throw away unwanted birth weight.

comelll baby aisya pakai telekung.
:)

rynn said...

ye ke hana?? isk i mcm tak pernah mkn avocado je.. tp insyaallah i will try.. tq for d info!!

FdausAmad said...

Gua nak jemput dtg makan kenduri kat blog gua.Ikut baca doa skali lagi bagus.