Tuesday, March 17

mama rasa..

mama rasa nak gi jalan2, nak gi cuti2 m'sia..
nak jalan bawak aisya, nak jalan ngan papa..
dah boring nak pi shopping mall, pusing2 benda sama.
hmm tp kalau sale mama suke larr kuikui
dapat beli baju2 aisya, toys aisya.. hmm best2

mama rasa nak rehat lama2..
nak duk umah, jaga aisya je..
sbb mama tak nak miss setiap benda baru yg aisya buat.

mama rasa mama sayang sgt2 kat aisya n papa,
uups yg ni bukan mama rasa,
MAMA PASTI MAMA SAYANG SGT AISYA N PAPA..

3 ♥ly comments:

Nurshuhada Zainon said...

yes, it is very good sometimes we get away from home, from all the buildings in KL ;)

lyana kamarul bahrin said...

yer mama, g cameron, cam shu. percutian yg best; nak secara murah pun ada secara mahal pun ada..aku dh 2 kali gi, pun nak gi lagi.. gi ngn 'group' lain2 la. ;D

rynn said...

shu: ishh, tu la, boring kan, asyik pi keje, pastu balik rumah, esok keje lagi pastu balik rumah lagi.. nasib la ade princess aisya ni, terhibur sket..

nolly: nak gi cameron, tp tgk gmbr shu n family mcm sejuk sgt, risau plak nnt sbb bwk aisya ni! hobi terbaru, browse net tgk tmpat2 menarik