Friday, February 29

mmmm...

holla every1, this would be my 1st attempt in writing a blog.. rase mcm x confident enough nak tulis.. tp i do believe that sometimes maybe dgn menulis ni mungkin bleh buat fikiran bergerak sket kut.. asyik express msg guna mulut jekk, mungkin best kalau dpt tulis.. well, firstly, to my beloved husband; en ridz, which is currently not beside me, mintak izin sayang.. i want to launch my first post!! hehe kunun pandai la kan..

to be honest, the reason why i want to have this blog sbb lately slalu rase perkataan dlm otak mcm nak tumpah2.. nak bercerita pasal kerja, rutin seharian, ape jd on the road, and blablabla kat dearest ridz takut plak die pening.. hmm isteri aku ni suke sgt bercakap (ye ke awk sayang??).. so i choose to express all the feelings kat sini la kut nnt.. insyaalllah..

jam skrg pkul 8pm, another 1 hour left before my sayang balik dr class kat UM.. nak serve ape ni ekk utk dinner?? hmm ok nak pi mintak idea mama lah..

1 ♥ly comments:

lily said...

hehheheh xpe2....ko blh luah kt sini la...blh gk kongsi kn... hehehehhehehe